lauantai 26. syyskuuta 2015

Outoa...koulua // Komisch...Schule

Heippa vaan! Nyt teen pikaisen postauksen, kun kauhukseni tajusin, että kaksi koulu viikkoa humpsahti jonnekin tuonne. Kyllä, nämä kaksi viikkoa on mennyt aivan älyttömän nopeasti ja voin sanoa, että vaikka kaikki onkin outoa, niin se on myös älyttömän hauskaa. Tuossa viikolla tajusin, tai siis maanantaina, että kohta tulee kuukausi täyteen täällä. No sitten seuraavan kerran kun muistin tajusin, että heh sehän päivämäärä meni jo toissapäivänä.



 Samuel päätti, että ruusu ja Jeremia kuuluu hänen rippikuvaan.  //
Samuel hat gemeint, dass eine Rose und Jeremia gehören in seinen Konfirmationsblid.


Mulla on edelleen ollut hieman ongelmia netin kanssa tai itseasiassa koneen kanssa, sillä aina kun yhistin koneen nettiin hävis tuhottomasti nettiä ja en minä sitten voinut omalla netillä tehdä mitään koneella. Sitten kun on tuttavien nettien armoilla, eikä kehtaa olla koko aja siellä netin luona, niin ei oo oikein päässyt tekemään mitään. MUTTA nyt on tehty kaikki päivitykset ja kohta alkaa uusi kuukausi ja uudet datat, joten toivon, että pystyisin olemaan sekä täällä että skypessä aktiivisempi. Mikä tietysti vaatii sen, että tämä kone ei enään syö niitä datoja pois.



Ankat oli hyvin kiinnostuneita meistä ja varsinkin Samuelin ruususta. //
Die Enten waren sehr Intressiert von uns und von Samuels Rose natürlich. 


Mutta koska olen puhelimeni kanssa aina liikenteessä ja vaikka netti ei olekaan aina päällä niin se on aina päällä kun minulla on aikaa jutella, joten saa tulla whatsappissa ja vaikka facebookissa juttelemaan. Instagramiakin oon yrittänyt päivittää suht useesti, mutta siellä nyt ei oo vielä kovinkaan tuoreita kuvia, sillä olen aika kriittinen kuvien suhteen joita sinne laitan, jotenka kännykkä kuvat joita ei ole paljoa, eivät sinne päädy.


*****

Hallo miteinander! Jetzt schreibe ich nur schnell etwas, weil ich bemerkt habe, dass ich seit zwei Wochen nichts mehr geschrieben habe. Ja, die letzten zwei Schulwochen vergingen sehr schnell und ich kann sagen, auch wenn alles ganz eigenartig ist, macht es sehr viel Spass. Ich habe auch bemerkt, dass ich jetzt schon ein Monat hier bin, wie schnell ist die Zeit vergangen?

Ich habe immer noch Probleme mit dem Internet, eigentlich mit meinem Laptop. Wenn ich mit dem ins Internet gehe, sind auf einmahl so viele Daten weg. Und dann wenn ich nur bei meinen Freunden ins Internet kann, ist es auch blöd, weil ich kann ja dort nicht die ganze Zeit sitzen. ABER jetzt habe ich alle updates gemacht und bald fängt ein neuer Monat und neue Daten an, ich hoffe, dass ich dann besser und mehr Skypen und schreiben kann

Aber Zum Glück bin ich immer mit meinem Handy unterwegs auch wenn ich nicht immer mein Internet anhabe. Ich habe es an, wenn ich auch Zeit habe zum Schreiben. Das heisst ihr könnt im Whatsapp oder im Facebook mir gerne schreiben, ich würde mich sehr freuen. Ins Instagram versuche ich auch Bilder zu posten, aber die sind leider auch nicht neu. Ich bin sehr kritisch was ich rein mache, also Handybilder kommen nicht rein und das heisst wieder, ich sollte mehr mit meiner Kamera unterwegs sein.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti